Jourhem i Göteborg

Gryning är namnet på ett jourhem beläget i Göteborg. Här hittar man möjligheter till en trygg och säker miljö för både barn och vuxna. Det finns olika sorters hjälp som erbjuds och behandlings alternativen är många. Det går att söka hjälp självständigt och många tar i kontakt med Gryning när de vill fungera som en hjälpfamilj för behövande. Alternativen är som sagt många och det finns hjälp för alla, oavsett bakgrund.

Hjälpfamiljer
Att vara en hjälpfamilj på ett jourhem är något som är mycket eftertraktat nu för tiden. När världen är i uppror och krig pågår i många delar av världen så är det otroligt viktigt att familjer anmäler sig för att fungera som en trygg och säker miljö för barn. Både för barn som kommer till Sverige utan familj eller föräldrar men även utsatta barn i Sverige. Detta är bara en av många saker som Gryning erbjuder.

Behandlingar och skydd
Livet är inte alltid en spikrak väg och hos Gryning så förstår man det. Att få behandlingar för sina problem av till exempel alkoholmissbruk eller narkotikamissbruk är bara några exempel av hjälp som Gryning kan erbjuda. Det finns också andra verksamheter på Gryning som ser till att erbjuda skyddat boende för personer som behöver det. Du kan således alltid känna dig trygg när du kontaktar Gryning och de gör allt för att du ska trivas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *