Huvudsponsorer

Fodax            

Nu drar vi igång…

Skapad av Martin Eckervad | Datum: 2012-04-24

0

Äntligen…

Nu drar vi igång säsongen 2012/2013 och det känns som det kommer bli ett riktigt bra år för Ski Team Syd. Vi har under vintern jobbat stenhårt för att skapa de bästa förutsättningarna som vi kan åstadkomma för våra åkare. Vi har skapat nya kontakter som gett oss nya sponsorer och det känns riktigt spännande. Vi är även glada för att de som varit med ett par år och fortsätter att hjälpa oss.

När vi drar igång säsongen så är det med Landsjön runt nu på söndag och det brukar alltid bli bra tävlingar. När det gäller tävlingar under 2012 så kommer vi att köra så mycket vi kan och förhoppningsvis kommer det att bli bra resultat.

Starten i Landsjön Runt 2011. Foto Emil Ekman

Teamet kommer under 2012 att åka på fem läger och första lägret blir i Falun 11-13 maj. ´Vi kommer att genomföra tester den 11 maj och det skall bli spännande att se resultaten.

Ett mycket populärt inslag i verksamhet är våra torsdagsträningar och vi kommer även i år att genomföra dessa. Vi återkommer med startdatum för den här aktiviteten.

Vi kommer även att arrangera resor till rullskidtävlingar där alla är välkomna att följa med. Vi kommer att arrangera resor till minst två tävlingar under hösten och förhoppningsvis kan vi fylla ett par minibussar. Dessa resor kommer att annonseras om i god tid så att ingen missar chansen att följa med. Bussarna kommer i första hand att utgå från Jönköping.

Har ni frågor om teamet så tveka inte att kontakta oss.

Mvh Martin

Skriv en kommentar

Huvudsponsor

Kanonaden                     Elektroservice