Huvudsponsorer

Fodax            

Bj Sport/Casco

Skapad av Martin Eckervad | Datum: 2012-04-24

0

Välkomna som sponsorer.

Det känns riktigt roligt att vi har utökat vårt samarbete med Bj Sport . Bj sport har under två säsonger varit en samarbetspartner men som nu till den här säsongen blivit en sponsor för Teamet. Alla åkarna i Ski Team Syd kommer att andvända Casco produkter på träning och tävling och det här gäller även Coachen. Det känns riktigt bra att killarna både får ett bra skydd med Casco hjälmar och glasögon.  Design och funktion är något som sällan fungerar ihop men jag tycker verkligen att Casco levererar produkter som både är riktigt snygga och samtidigt fyller sin funktion till 100%.

Bj Sport som levererar Casco produkter i Sverige beskriver sig själva på sin hemsida.

BJ Sport (Bröderna Johanssons Sport) startades i maj 2009 av Marcus och Jonas Johansson.

Vårt initiala syfte var och är att importera, marknadsföra och sälja förstklassiga sportartiklar för längdskidåkning, rullskidåkning, inlines och alpin skidåkning av märket CASCO ,
samt göra dessa tillgängliga för den krävande svenske skidåkaren.

Jonas valde våren 2011 att lämna BJ Sport för andra uppdrag, och företaget drivs nu vidare av Marcus och Hans Johansson (far & son) med kontor och lager på Stampgatan 24 i centrala Göteborg. Både Marcus och Hans är aktiva längdskidåkare och Marcus syns ganska ofta runt om i landet på diverse rullskid, snöskid och cykel tävlingar.
( Marcus är bla a nybliven Svensk mästare 2011 i klassen herrar 35-40 år,  rullskidor fri stil, 50 km masstart)

                                                                                   Tack för ert stöd!

Skriv en kommentar

Huvudsponsor

Kanonaden                     Elektroservice