Huvudsponsorer

Fodax            

Öster Cykel

Skapad av Martin Eckervad | Datum: 2012-04-21

0

Öster Cykel

Man behöver inte ljuga när man säger att Öster Cykel är något av ett kulturarv i Jönköping. Butiken har funnits i väldigt många år och jag stod själv som liten grabb och drömde mig bort utanför skyltfönstret. Öster cykel har under alla år ägts av Arne men köptes 2011 av Tommy Skagert som sedan dess fortsatt att utveckla butiken och varunamnet. Arne finns fortfarande kvar i butiken och servar gärna din cykel när det behövs.  Öster cykel säljer flera olika märken på cyklar och det är fokus på racer och mtb.

Öster cykel har varit med och sponsrat oss sedan förra året och det är verkligen roligt att vi fortsätter vårt samarbete även 2012.

Är du sugen på att köpa en ny cykel så tveka inte att kontakta Tommy och Arne!

Tack för ert stöd!

Skriv en kommentar

Huvudsponsor

Kanonaden                     Elektroservice